mandag den 20. august 2012

FOTO-BLOGS???!!!!Et år som studerende på psykologistudiet i Århus er fløjet afsted, det samme er ferien. Mine store bekymringer omkring min rygsmerter og studiet holdt heldigvis ikke stik. Jeg har klaret det første år Ok, selvom ryggen bøvler ind i mellem.Men alt det kreative jeg var optaget af da jeg bloggede, som at sy, hækle og male, kan jeg ikke længere. Til gengæld er jeg blevet optaget af at fotografere og efterbehandle fotoet i programmer som eksemplevis Gimp ,  Photoshop og Picasa. Endelig kan kreativiteten og det at skabe vende tilbage til min hverdag.  Jeg kunne dog godt bruge inspiration og tænkte om det måske er muligt i BLOGland at finde nogle som blogger om fotos og teknikker?   Hvis du gør, eller kan anbefale nogle blogs, så skriv endelig ;) Har faktisk savnet BLOGland....


4 kommentarer:

 1. Synes du skal tage et kursus sammen med mig. Jeg har set et kursus i Jelling, som jeg længe har ønsket mig. Hvis du har lyst kunne tage ud og fotografere sammen engang. Hvilket kamera bruger du?
  Dejligt at du lige er på bloggen igen :0)

  SvarSlet
 2. Det lyder super, jeg vil rigtig gerne begge dele. Hvor kan jeg læse nærmere om kurset? Nikon D40 ( + 2 objektiver) og et Nikon coolpix 300, som er overaskende godt og handy.

  SvarSlet
 3. skønt at have dig tilbage.

  RikkeRøjkjær

  SvarSlet