mandag den 15. juli 2013

At samle sporFotografier fastholder de dyrebare øjeblikke, som vi har gemt i hjertet. At gense billeder af særligt betydningsfulde begivenheder, vækker minder, tanker og følelser. 

Mine børn sætter spor i verden, og jeg samler dem som fotografier, tegninger, og med en opmærksomhed på det særlige som de bidrager til verden med.

Jeg har længe overvejet at lave en fotobog, som et supplement til barnets bog. Jeg var derfor rigtig glad over at pixum tilbød mig at teste en fotobog hos dem. 

Jeg valgte at fremkalde i højglansforædlet premiumpapir, det koster mere, men det giver billederne en god beskyttelse, nærmest en smuk laminering som beskytter imod fugt og snavs.

                                                       Farverne fremstår klart
   
                            Og billederne kommer virkelig til sin ret, når de får lov at fylde hele A4 siden,
                                                                    helt ud til kanten.
Fremkaldelsen af fotobogen gik meget stærkt, jeg modtog den en lille uge efter min bestilling.

Jeg er rigtig glad for bogen, og jeg har lovet mig selv at der skal laves flere kontinuerligt. 

Det er nemlig blevet tydeligt for mig hvor dårlig jeg er til at fremkalde billeder (og sikke et rod i den digitale opbevaring, jeg frygter ligefrem at nogle billedfiler er gået tabt.....) 

SÅ DET MÅ JEG BLIVE BEDRE TIL!!!!!!!!

Det som jeg især kan lide ved fotobogen er at det fik mig til at forholde mig til historierne,
 og farvernetonerne i billederne. At de kommer til udtryk i en meningsfuld sammenhæng side for side. 

Det sætter gang i den kreative tankegang, men også i min perfektionistiske side, så det er lige at minde sig selv om, at bogen ikke må blive et evighedsprojekt og ende sammen med alle de digitale billeder som venter på at blive fremkaldt..........

Til sidst lidt bonusinfo fra Pixums hjemmeside om det særlige forædlingslag, min fotobog er blevet udført med.
   Pixum fotobog på højglansforædlet premiumpapir


Din Pixum fotobog trykkes på et kraftigt 200g/m² premiumpapir der derefter forsegles med et særligt forædlingslag. Denne proces virker nærmest som en laminering og giver papiret et meget luksuriøs udseende. Farverne opnår en exceptionel ædel glans til de helt særlige anledninger. Din højglansforædlede Pixum fotobog vil forblive som ny i rigtig lang tid, da det forseglede papir er extremt fast og beskyttet mod brud og ufølsomt overfor fugt og snavs.
Bemærk venligst: Pixum fotobøgerne på højglansforædlet papir fåes udelukkende med hardcoverindbinding.
Pixum's tips:
Det højglansforædlede papir egner sig specielt godt til til fotobøger, der præsenteres åbne. F.eks. som en repræsentationsbog i et firma, eller som menukort i en restaurant.
1 kommentar:

  1. Jeg er også i gang med en fotobog fra Camillas konfirmation og vil denne gang også have lavet en feriebog.

    Er du med på en fotoopgave - foto af blomster indtil vi mødes. Jeg er hjemme fra ferie og kan mødes i næste uge, hvis det passer ind. Tænker vi kunne prøve at fotografere månen - fandt et tip til indstilling af kameraet.

    Smil fra Gitte

    SvarSlet