onsdag den 16. februar 2011

Indendørs snebolde

Da jeg var en lille pige,

dryppede jeg stearin sammen med mine bedsteforældre.

I dag har jeg dryppet stearin med min datter,

 og minderne er tilført små guldstjerner og fine perler.

7 kommentarer:

 1. God idé med lidt ekstra pynt i :)
  Hej fra Line

  SvarSlet
 2. Ja vi havde ikke forskellige farvede lys, som jeg dryppede stearin med da jeg var barn. og da vi fandt ud af at perlerne kunne flyde, så blev det meget sjovere end bare hvid stearin;)

  SvarSlet
 3. Ren nostalgi! (...fra min barndom i 1960-70'erne...)

  Ud over at dryppe i vand, så dryppede vi også i "Anders And & Co." (med hvid stearin). Når stearinen lå i et pænt tykt lag og var helt størknet, kunne vi trække den af, og motivet fra bladet sad som det fineste aftryk (spejlvendt naturligvis) på bagsiden.

  Herligt at du lærer dine børn disse skønne "gammeldaws" sysler...! :)

  Smil fra Lisbet

  PS. 1000 tak for din hilsen på min blog. Jeg har svaret dig under samme DIY, foto med hæklet kant.

  SvarSlet
 4. Hej Christina

  Allerførst tusind tak fordi du har meldt dig som fast læser hos mig....havde du ikke gjort det havde jeg (måske) ikke fundet din blog og jeg kan se vi har mange ting til fælles. Er vild med dine malerier - vi har vist samme humor når vi maler...:-)

  Og for 15 år siden overvejede jeg kraftigt, om jeg skulle læse til psykolog...og så elsker jeg jo også alt hvad der er kreativt.... :-)

  Glæder mig til at følge dig på din vej :-)

  KH Bettina

  SvarSlet
 5. Hej Lisbet, tak for den gode idé med Anders And, det vil jeg snarest afprøve med mine piger. Det er nærmest magisk når man sidder der i lysets skær, en ægte relationsaktivitet der summer af nærvær
  Smil fra Christina

  SvarSlet
 6. Hej Bettina. Det er utroligt, for jeg tænkte præcis det samme da jeg ved en tilfældighed kom forbi din blog. Det med billedernes humor, og at jeg følte vi havde meget til fælles. F.eks citatet på din blog- I LOVE IT!
  Hvor er det dog fantastisk BLOGland findes!
  Smil fraChristina

  SvarSlet
 7. ... har kun været i blogland i halvanden måned men jeg er da SÅ meget hooked. Skønne mennesker man pludselig finder frem til :-)

  SvarSlet