søndag den 10. oktober 2010

Ikea møder tapet

Jeg elsker det kreative blogland.! Jeg kan sidde i timer og bare suge til mig og savle over alt det lækre unika der findes rundt omkring. Det er som er lækkert magasin for siderne fornyes hver dag. Det er så inspirerende at jeg til tider opsluges helt, og glemmer alt om at blogge selv....  Og ja ... Måtte også lige prøve noget med de fine tapeter. Her har min piges Ikeaskuffer fået nyt tapetliv!

fredag den 8. oktober 2010

Flere trebenede dyr!


De trebenede dyr er tilbage i lilla toner! De og flere andre billeder er lige nu udstillet på gigtsanatoriet i Middelfart.


torsdag den 7. oktober 2010

Kunsten at slagte en trøje


Ihhh!!! har lige hjembragt denne fine bog fra biblioteket. Drømmer om at sy mit eget helt unikke tøj af genbrugstøj. Denne bog kan klart hjælpe mig på vej, selvom jeg endnu ikke an sy det store... MEN det ser  rimelig let ud, og der er fine inspirationer til hvordan du kan slagte en trøje og og sy den om til både nederdele, benvarmere, veste og tasker.

mandag den 4. oktober 2010

På vej- Måske en ny serie?

Når jeg maler, sker der ofte det at jeg bliver optaget af et motiv, en farve eller en komposition. Jeg eksperimenterer og arbejder videre i nye billeder. Jeg er ret siker på at polkaprikkerne og det lille trebenede dyr bliver den nye trend hos mig;)